Forsikringssager & lækagesporing

I samarbejde med vort søsterselskab, Lygas Lækagesporing, kan vi hjælpe dig hele vejen: hvis du har mistanke om et utæt rør på din vand- eller varmeinstallation i din ejendom.

 Vi kan udføre det første håndværkertjek – f.eks. tjekke ekspansionsbeholder, sikkerhedsventiler m.m., lave en lille trykprøvning og om nødvendigt udføre en lækagesporing med brom 82 eller med gasser. Alt afhængig af den konkrete opgave.

Vi afslutter med reparation af det utætte rør – alt selvfølgelig i dialog med dig og din forsikring. Er du i tvivl er du altid velkommen til at kontakte os. Her er ingen dumme spørgsmål, vi er til for at hjælpe dig.

Olietank

Ny olietank

Nordrør leverer og monterer både nye overjordiske (både inden- og udendørs) samt nedgravet olietanke. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud – vi kan levere en komplet løsning til dig.

 

Sløjfning af olietank

Senest 6 måneder efter at din olietank er taget ud af brug, bør du få den renset og sløjfet. Nordrør kan tilbyde at udføre arbejdet til fast pris.

Vi suger din tank 100% tom. Efterfølgende renses den indvendigt med absorber, påfyldning og udluftningsrør fjernes – og hvis du bor i en kommune, som ønsker at syne tanken, arrangerer vi også dette. Efterfølgende bliver tanken lukket, og vi genetablerer med pålægning af eksisterende jord. Under normale omstændigheder er opgaven løst på én dag.

Vi har følgende faste priser:

  • 2.500 liter tank kr. 5.500,-
  • 4.000 liter tank kr. 6.500,-
  • 6.000 liter tank kr. 7.500,-
  • Tank større end 6.000 liter kontakt os for tilbud (vi renser fyringsolietanke op til 100.000 liter)

Ligger din tank et sted, hvor der er kørende trafik over (typisk i din indkørsel), anbefales det, at tanken sandfyldes. Sandfyldning er ikke indeholdt i ovennævnte priser, men vi kommer gerne forbi og giver dig en fast pris på denne opgave også.

Reetablering sker alene med pålægning af eksisterende jord – lægning af fliser, såning af græs eller lignende er ikke indeholdt i ovenstående priser. Ligeledes er udgifter til jordbundsundersøgelser samt øvrige omkostninger i forbindelse med en eventuel olieforurening m.m. ikke indeholdt i ovennævnte priser. Alle priser er inkl. 25% moms.