Vi renser i højden

Vi har fået nyt legetøj sendt hele vejen fra England!

I dag rykkede vi ud med vores nye tagrenderenser, som vi fra jorden kan rense tagrender med helt op i 16 meters højde. Og med et lille trådløst kamera kan vi tjekke samtidig med, at vi renser, at tagrenden bliver fuldstændig ren.

Læs mere om vores nye legetøj her.

0

Levering og montering af 160 liters varmtvandsbeholder

I fredags var vi på en lidt anderledes opgave: levering og montering af en 160 liters varmtvandsbeholder placeret på loftet over badeværelset.

Det lykkedes at få den gamle og nye beholder op – og uden at ødelægge noget. Vi synes selv, det er et sjovt billede… og så kan vi godt lide at blive udfordret og løse opgaver, så vores kunder bliver endnu gladere.

0

God weekend

Nøj hvor har vi knoklet i denne uge! Opsvejsning og udførelse af nye rør til en 1.250 liters varmtvandsbeholder i ejendom i Birkerød. Bagefter opskæring og bortskaffelse af den gamle beholder – super dejligt med flittige svende! Nu udestår blot montering af vandbehandlingsanlæg og så selvfølgelig isolering af alle rørene igen.

God weekend til jer alle sammen – vores flittige drenge trænger til det 🙂

IMG_1835

0

På toppen i Hillerød

Hvor er det skønt, at foråret er på vej – og særligt når vi i disse dage har denne flotte udsigt som arbejdsplads, hvor vi arbejder på at inddække tårnet på det gamle rådhus i Hillerød.

0

Bosch Climate Partner

Så kom det synlige bevis! Nu er Nordrør blevet certificeret Bosch Climate Partner. Certifikatet er et bevis på, at vi lever op til Boschs høje standarder og har stor erfaring med Bosch-gaskedler.